Dit zijn wij

Doen wat je wilt doen, dat verdien jij!

Profielfoto van Aniek

Aniek

Facilitair beleidsmedewerker

"Prettig werken is mijn doel."

Mijn naam is Aniek en ik werk als facilitair beleidsmedewerker. In deze rol ben ik de drijvende kracht achter de ondersteunende diensten die ervoor zorgen dat het hier in Waalwijk prettig werken is. Hoe fijn is het als je een schone werkplek hebt, een lekkere en gezonde lunch kan kopen en een warme kop koffie kan halen. Met mijn werk draag ik daar een steentje aan bij. Maar daarnaast denk ik ook beleidsmatig mee. Bijvoorbeeld over nieuwe contracten met leveranciers of over de doorontwikkeling van onze werkomgeving. Bijvoorbeeld op digitaal gebied maar ook hoe dit in ons gebouw eruit moet zien. Dat doe ik nu al 2,5 jaar met veel plezier!

Variatie

Wat mijn functie zo boeiend maakt, is de dagelijkse variatie. Geen dag is hetzelfde. Ik krijg de ruimte om mee te denken over nieuwe initiatieven en de toekomst van het werken hier in Waalwijk. Het geeft een gevoel van betrokkenheid en de mogelijkheid om écht een verschil te maken.

Eigenaarschap

Waarom trok de gemeente Waalwijk mij aan als werkgever? Simpelweg omdat ik binnen een kleinere gemeente wilde werken, maar wel groot genoeg zodat er nog iets te beleven valt. En geloof me, hier gebeurt genoeg! Waalwijk staat bekend als een organisatie met weinig managementlagen, waardoor het snel schakelen is. Dit geeft niet alleen een gevoel van efficiëntie, maar ook van eigenaarschap. Je krijgt veel ruimte om zelf dingen op te pakken. Hier heerst een sfeer van samenwerking en betrokkenheid die elke dag bijdraagt aan het bouwen van een gemeenschap waar we trots op kunnen zijn.

Doen wat je wilt doen, dat verdien jij!

Ik was vroeger dol op inrichtingen bedenken, ik tekende altijd plattegronden op ruitjespapier. Ik hield ook van dingen organiseren en mensen helpen. Dat zie ik beiden wel terug in mijn huidige werk, bijvoorbeeld bij de inrichting van gebouwen. In projecten kan in mijn organisatietalent kwijt. En het faciliteren van onze collega's is natuurlijk het grootste onderdeel van mijn werk.

Leer onze collega's kennen!

Foto van Michel en Sacha

Michel en Sacha

Gemeentesecretaris en burgemeester

Doen wat je wilt doen. Dat verdien jij.
Foto van Jorien

Jorien

Accountmanager bedrijven

Je werkt hier echt in een dynamische omgeving.
Foto van Laura

Laura

Netwerkregisseur openbare orde en veiligheid

Samen houden we Waalwijk veilig.
Toon alle

Benieuwd naar alle vacatures?

Bekijk alle vacatures op Werken voor Midden-Brabant of bekijk of je ons op dit moment een open sollicitatie kunt sturen.