Contact

Heb je vragen over het werken bij de gemeente Waalwijk?

Misschien staat jouw vraag tussen de veelgestelde vragen. Staat je vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op. Dat kan door ons te bellen of te mailen.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Misschien staat jouw vraag hiertussen. Bijvoorbeeld over het werken bij de gemeente Waalwijk, het sollicitatieproces of andere informatie.

Wat voor werk biedt de gemeente Waalwijk?

Bij Waalwijk is er in verschillende vakgebieden werk te vinden. Van ICT-medewerker tot aan jurist. Van groenmedewerker tot HR-adviseur. Maar ook als zwemonderwijzer, beleidsmedewerkers, buurtsportcoaches of projectleider. Voor ieder is er wat wils!

Wat voor dienstverbanden zijn er?

Naast vacatures voor tijdelijke en vaste functies biedt de gemeente stages en traineeships aan. Omdat we niet altijd alle expertise in huis hebben, huren we ook zzp'ers en uitzendkrachten in. Dat doen we via www.gemeentewaalwijkhuurtin.nl

Voor wie is de inhuurdesk bedoeld?

De gemeente Waalwijk heeft regelmatig behoefte aan expertise voor tijdelijke opdrachten. Deze expertise huren we in via www.gemeentewaalwijkhuurtin.nl. Als ZZP'er of bureau kun je jezelf of kandidaten voorstellen. Ook werken er collega's bij ons via www.driessen.nl. Dat is vaak bij tijdelijke contracten en op payroll basis.

Heeft de gemeente stages of traineeships?

Ja, wij hebben diverse stage- en traineeshipmogelijkheden. We zijn altijd op zoek naar jong talent. Meer informatie hierover vind je hier.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden bij de gemeente Waalwijk?

Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Gemeenten. Hier vertellen we je wat je krijgt als je bij ons aan de slag gaat. Want dat verdien jij!

Solliciteren

Heb ik een account nodig om te kunnen solliciteren?

Nee, je hebt geen account nodig om te kunnen solliciteren.

Hoe kan ik solliciteren bij de gemeente Waalwijk?

Wil je solliciteren? Leuk! Bekijk hier onze vacatures. Onderaan de vacature kun je je gegevens invullen en je CV en motivatie uploaden.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Als je je sollicitatiebrief met CV hebt gestuurd, volgt er een selectieprocedure en daarna gesprekken. Het kan voorkomen dat je een assessment moet doen.

Hoe lang duurt het voordat ik een reactie krijg op mijn sollicitatie?

Als de termijn om te reageren voorbij is, is er een selectieprocedure. We laten zeker binnen één week iets aan je weten, maar we proberen dit eerder te doen.

Heb ik een VOG nodig?

Ja, als je bij ons gaat werken heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig. We leggen je tijdens de sollicitatie uit hoe dit wordt geregeld.

Vacatures

Welke vacatures heeft de gemeente Waalwijk op dit moment?

Alle vacatures vind je op deze pagina.

Kan ik een open sollicitatie sturen?

Bekijk op deze pagina of je ons op dit moment een open sollicitatie kunt sturen.

Heb je een vraag over een vacature?

Neem dan contact op met de contactpersoon die bij de vacature vermeld staat.

Kan ik op de hoogte gehouden worden van alle vacatures?

Dat kan zeker. Registreer je dan op www.werkenvoormiddenbrabant.nl en maak in je account een jobalert aan. Je ontvangt dan bericht als er vacatures beschikbaar komen die overeenkomen met je zoekprofiel.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Neem dan contact met ons op. Bellen kan via 0416 - 683456 of stuur ons een WhatsApp via 06 - 27349254.

 • Bezoekadres

  • Taxandriaweg 6
  • 5141 PA Waalwijk
  • (bezoekersingang Winterdijk)
 • Postbus

  • Postbus 10150
  • 5140 GB Waalwijk
 • languagewww.waalwijk.nl

Benieuwd naar alle vacatures?

Bekijk alle vacatures op Werken voor Midden-Brabant of bekijk of je ons op dit moment een open sollicitatie kunt sturen.