Stages en traineeships

Leren en ontwikkelen bij de gemeente Waalwijk

We leven in een dynamische wereld. Jong talent is belangrijk. Wij willen een aantrekkelijke woon- en werkplek zijn voor jongeren. Daarom investeren wij actief in jouw toekomst. Leren en ontwikkelen vinden wij vanzelfsprekend.

Wil je werk doen dat écht van betekenis is?

Kom dan eens bij ons proeven hoe het is om bij een gemeente te werken! Als Erkend Leerbedrijf willen wij je de kans geven je te ontwikkelen, goede ideeën te delen en waardevolle ervaring op te doen. Je wordt goed begeleid en bent écht onderdeel van het team waar je stageloopt. Je krijgt genoeg kansen om je talenten te ontwikkelen en ons te laten zien wat je in huis hebt. We zijn benieuwd naar jouw verfrissende en prikkelende ideeën. En wie weet blijf je wel hangen na je stage!

Solliciteren naar een stageplek

We hebben stageopdrachten voor verschillende opleidingen en vakgebieden. Je kunt met allerlei opleidingen terecht. Wij kennen drie soorten stages: een meewerkstage, afstudeerstage en snuffelstage. Ben je op zoek naar een snuffelstage of wil je een open sollicitatie sturen? Kijk hier of er een stageplaats is of doe een open sollicitatie.

Vergoeding & VOG

Je krijgt bij ons stagevergoeding bij een meewerkstage en afstudeerstage. Die vergoeding hangt af van je leeftijd en opleiding. Als je bij ons gaat stagelopen, heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig. We leggen je tijdens de sollicitatie uit hoe dit wordt geregeld.

Traineeships

Een traineeship is een leer- en ontwikkeltraject. Daarbij ga je op zoek naar jouw talenten en projecten. Tijdens deze traineeship ontdek je waar jouw passie ligt binnen de gemeente. Een traineeship is tijdelijk en duurt meestal één of twee jaar. Wij werken daarvoor nauw samen met 'De Toekomst van Brabant'.

Benieuwd naar alle vacatures?

Bekijk alle vacatures op Werken voor Midden-Brabant of bekijk of je ons op dit moment een open sollicitatie kunt sturen.