Dit verdien jij

Doen wat je wilt doen, dat verdien jij!

Waalwijk is een dynamische gemeente. Er gebeurt veel en we lopen graag voorop bij alle ontwikkelingen die we tegenkomen. We steken de handen uit de mouwen. Die ondernemende, vernieuwende geest zoeken we ook in onze collega's. Alleen als we samen ingenieus zijn en blijven, wordt Waalwijk de leukste stad om in te wonen, te ondernemen, te recreëren en samen te werken. Zo wordt het dé stad die we de onze mogen noemen, want dat verdient Waalwijk.

Klaar om te doen wat je het liefste doet?

Je krijgt bij ons veel vrijheid en daarmee verantwoordelijkheid. Bij de gemeente Waalwijk geloven we dat je alleen op die manier kunt doen wat je het liefst doet. Jouw mentaliteit zorgt ervoor dat we samen vindingrijk blijven om nieuwe dingen te doen. Om onszelf sterker, slimmer en beter te maken. En daar profiteert iedereen van: jouw team en natuurlijk onze inwoners en ondernemers. Jouw persoonlijke ontwikkeling gaat hand-in-hand met onze open en informele cultuur. De gemeente Waalwijk is een platte organisatie waar betrokkenheid en participatie het verschil maken.

Dit verdien jij!

Jij bent veel waard voor ons en wat je doet voor onze stad. Daarom zorgen we ervoor dat jij - nu en later - krijgt wat je nodig hebt, zodat jij elke dag weer iets terug kan doen. Wij bieden je een interessante, veelzijdige en afwisselende functie in een dynamische gemeente. Je salaris hangt af van leeftijd, opleiding en ervaring en dienstverband. Je zet je elke dag in voor onze gemeente. Daar belonen we je graag voor. Dat doen we met:

  • Pensioenregeling via het ABP.
  • Werkgeversvergoeding voor parkeren en woon-werkverkeer.
  • Tegemoetkoming in de ziektekosten bij je zorgverzekeraar.
  • Individueel keuzebudget (IKB) van 17,05%. Voor bijvoorbeeld extra verlof, opleiding of de fietsregeling, of gewoon op je bankrekening.
  • Flexibel werken: thuiswerken kan in de meeste functies. Jij hebt de regie, wij maken het mogelijk. We zijn er Beste Hybride Werkgever van Noord-Brabant mee geworden!
  • Flexibele werktijden: stel in overleg zelf je werktijden vast. Werk je bijvoorbeeld het liefst vier keer negen uur? Liever later beginnen of juist eerder naar huis?
  • Genoeg vrije dagen om leuke dingen te kunnen doen.
  • Leren en ontwikkelen vinden we vanzelfsprekend. Daarom krijg je bij ons volop mogelijkheden om te groeien. We hebben zelfs een eigen Waalwijk Academie met trainingen, e-learnings en workshops!
  • Korting op fitnessabonnement: fit en vitaal op het werk en daarbuiten.
  • Gratis zwemmen in het gemeentezwembad: baantjes trekken in je pauze.

Wij vinden een veilige werkvloer belangrijk

Die werkvloer moet een plek zijn waar iedereen zich comfortabel voelt. Wij bieden gelijke kansen. Het maakt voor ons niet uit waar je vandaan komt, wat je geslacht is, of je een religie/overtuiging hebt, hoe oud je bent of een functiebeperking hebt. Wij geloven in de kracht van diversiteit. Jouw talent is daarbij de basis. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe collega in Waalwijk!

Benieuwd naar alle vacatures?

Bekijk alle vacatures op Werken voor Midden-Brabant of bekijk of je ons op dit moment een open sollicitatie kunt sturen.