Dit zijn wij

Doen wat je wilt doen, dat verdien jij!

Profielfoto van Dennis

Dennis

Bode/facilitair medewerker

"Ik ben een manusje van alles en sta voor iedereen klaar binnen de organisatie."

Mijn naam is Dennis en al zes jaar lang maak ik deel uit van de gemeente Waalwijk. Maar niet zes jaar lang op dezelfde plek binnen de gemeente. Drie jaar lang heb ik met plezier rondgelopen bij het zwembad. Ook het zwembad valt onder de gemeente Waalwijk. Na mijn functie bij het zwembad, vervul ik nu alweer drie jaar de rol van bode/facilitair medewerker.

Veelzijdige functie

Wat mijn functie zo bijzonder maakt, is dat mijn baan heel veelzijdig is. Een soort manusje van alles. Ik verzorg intern- en externe post, maak vergaderruimtes klaar, zorg dat de raadzaal in orde is voor raadsvergaderingen, print drukwerk in onze eigen reproruimte maar vervang ook een lamp als dat nodig is. Ik sta altijd klaar voor iedereen binnen de organisatie.

Zomerborrel

Toen ik nog bij het zwembad werkte, werd daar de jaarlijkse zomerborrel georganiseerd. Ik was daar zelfs één van de cocktailshakers. Daar kwam ik in gesprek met andere collega's die op het stadhuis werken. Toen is het balletje gaan rollen. Zij zagen hoe ik in mijn element was in het van alles regelen rondom de borrel. Er was een functie van bode vrij. Ook een functie waarin je veel bezig bent en regelt. Samen met mijn teammanager heb ik gekeken of ik de overstap kon maken. Dat brengt mij op de plek waar ik nu sta. Ik sta in mijn kracht. Daar ben ik dankbaar voor. Waalwijk geeft je ruimte voor persoonlijke groei en je ontwikkeling.

Werk voor inwoners

Ook in mijn functie draag ik bij aan het werk voor de stad en onze inwoners. Het gaat niet alleen om taken en verantwoordelijkheden, het gaat om dienstbaarheid aan onze gemeenschap. Met elk stap die ik zet. Dat vind ik uniek.

Doen wat je wilt doen, dat verdien jij!

Vroeger wilde ik brandweerman of politieagent worden. Vooral omdat je dan iets kan betekenen voor een ander. Dat zie ik nu ook terug in mijn werk.

Leer onze collega's kennen!

Foto van Erna

Erna

Medewerker klantcontactcentrum

Mijn doel is klanten áltijd een open en warm welkom te geven.
Foto van Loek

Loek

Coach maatschappelijke activering

Mijn doel is bereikt als iedereen kan deelnemen aan de maatschappij.
Foto van Tjietse en Milou

Tjietse en Milou

Raadscommunicatieadviseur en raadsadviseur

Geen dag is hetzelfde bij de griffie.
Toon alle

Benieuwd naar alle vacatures?

Bekijk alle vacatures op Werken voor Midden-Brabant of bekijk of je ons op dit moment een open sollicitatie kunt sturen.